Campers

Campers: reparatie, onderhoud en service

Campers zijn een bijzonder type voertuig en vragen om veel aandacht voor het onderstel. GS Autotaaltechniek beschikt over de specifieke kennis van campers en van de techniek die het comfort en de veiligheid verhogen. U kunt bij ons terecht voor alle soorten onderhoud en reparaties, van bandeninspectie en rem- en koelvloeistofcontrole tot de complete vervanging van uw huidige veersysteem. Met name dat laatste aspect bepaalt voor het overgrote deel uw rijplezier.

 

Luchtvering, onmisbaar voor campers
Omdat campers een hoog eigen gewicht hebben en het zwaartepunt zich veelal hoog in de camper bevindt, hellen deze voertuigen vaak over in bochten. Dit kunt u tegengaan met luchtvering van VB-Airsuspension. GS Autotaaltechniek is officieel dealer en installateur van VB-Airsuspension luchtvering- en hulpluchtveringsystemen. Het toepassen van dit systeem levert direct een groter gevoel van veiligheid op voor de inzittenden. GS Autotaaltechniek zorgt voor de complete montage van het systeem.

 

Verbeterde wegligging
Naast veiligheid zorgt luchtvering tevens voor meer comfort: campers hebben vaak te maken met een ongelijkmatige verdeling van gewicht, bijvoorbeeld door ingebouwde apparatuur en accessoires zoals een fietsendrager. Hierdoor kan de originele ophanging van de camper gaan ‘doorzakken’, waardoor het rijden schokkerig aandoet. Met de luchtvering van VB-Airsuspension weet GS Autotaaltechniek de wegligging merkbaar te verbeteren, waardoor het rijcomfort weer terugkomt.