073-2009000

camper Service

Wij gaan altijd voor de beste service en onderhoud van uw camper!

Kleine / Grote servicebeurt

Bij GS Autotaaltechniek bieden we twee serviceopties voor uw voertuig. Onze kleine servicebeurt omvat basiszorg zoals olieverversing en bandencontroles. Met de grote servicebeurt bieden we uitgebreide zorg, inclusief grondige inspecties en componentvervanging. Wat uw behoeften ook zijn, wij zorgen ervoor dat uw voertuig in topconditie blijft.

GS autotaaltechniek camper onderhoud

Zomercheck / Vakantiecheck

Of u nu de zomer tegemoet gaat of vakantieplannen heeft, GS Autotaaltechniek staat voor u klaar met twee speciale services. Onze zomercheck optimaliseert uw voertuig voor warme dagen, terwijl onze vakantiecheck zorgt dat uw auto of bedrijfswagen klaar is voor avontuur. Vertrouw op ons voor een zorgeloze zomer en vakantie op de weg.  

 

logo GS autotaaltechniek

Gas- en vochtmeting

Onze gas- en vochtmeting service is van essentieel belang voor de veiligheid en het comfort van uw reizen. We voeren grondige inspecties uit om eventuele gaslekken te detecteren en vochtproblemen aan te pakken, waardoor uw reis zowel veilig als zorgeloos blijft. Bij GS Autotaaltechniek begrijpen we het belang van uw welzijn op de weg en bieden we deskundige zorg om ervoor te zorgen dat uw voertuig in topconditie verkeert.

logo GS autotaaltechniek

Wegen van de camper

Bij GS Autotaaltechniek staan we klaar om de gewichtscontrole van uw camper te verzorgen. We voeren grondige inspecties uit om te zorgen dat uw camper binnen de veilige gewichtslimieten blijft en voldoet aan de wettelijke vereisten. Met onze expertise zorgen we ervoor dat uw camper veilig en wettelijk de weg op kan, zodat u zonder zorgen van uw reis kunt genieten.

GS Autotaaltechniek campers

Testen accu / verlichting / bandenspanning

Bij GS Autotaaltechniek bieden we een uitgebreide service voor het testen van de accu, verlichting en bandenspanning van uw camper. Onze specialisten voeren nauwkeurige metingen en inspecties uit om ervoor te zorgen dat uw accu krachtig is, uw verlichting optimaal functioneert en uw banden de juiste spanning hebben voor veiligheid en efficiëntie. Vertrouw op ons om uw camper in topconditie te houden, zodat u met gemoedsrust de weg op kunt.

Overig onderhoud

Bij GS Autotaaltechniek bieden we ook een scala aan overig onderhoud om ervoor te zorgen dat uw camper in topconditie blijft. Of het nu gaat om het smeren van bewegende delen, controleren van remvloeistofniveaus, of andere specifieke behoeften, onze deskundige technici zijn hier om ervoor te zorgen dat uw camper probleemloos blijft presteren. Vertrouw op ons voor uitgebreid onderhoud, zodat uw reizen altijd soepel verlopen.

Moderne werkplaats

Uw camper of bedrijfswagen is bij GS Autotaaltechniek in goede handen. Niet alleen dankzij onze jarenlange expertise, maar ook door onze complete werkplaats. We beschikken over moderne faciliteiten en apparatuur om alle denkbare werkzaamheden uit te voeren in veringen, onderhoud en service.

Met zorg geïnspecteerd
Omdat we precies willen weten wat uw camper of bedrijfswagen nodig heeft, maken we steevast een proefrit. Daarna bekijken we op de weegbrug het onderstel om te bepalen welk type luchtvering nodig is of welke onderdelen onderhoud of reparatie nodig hebben. Na de diagnose is het de beurt aan ambachtelijk vakwerk en monteren we die onderdelen die nodig zijn voor meer stabiliteit, meer rijplezier en meer comfort.

Campers tot 3500 kg

Lichte bedrijfswagens

Galvaniweg 21,
5482 TN Schijndel

GS Autotaaltechniek is het adres voor uw camper!

Verbeter uw rijbeleving & veiligheid!

Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp

06 13641889

of