073-2009000

onze werkplaats

Wij gaan altijd voor de beste service en onderhoud

Moderne werkplaats

Uw camper of bedrijfswagen is bij GS Autotaaltechniek in goede handen. Niet alleen dankzij onze jarenlange expertise, maar ook door onze complete werkplaats. We beschikken over moderne faciliteiten en apparatuur om alle denkbare werkzaamheden uit te voeren in veringen, onderhoud en service.

Met zorg geïnspecteerd
Omdat we precies willen weten wat uw camper of bedrijfswagen nodig heeft, maken we steevast een proefrit. Daarna bekijken we op de weegbrug het onderstel om te bepalen welk type luchtvering nodig is of welke onderdelen onderhoud of reparatie nodig hebben. Na de diagnose is het de beurt aan ambachtelijk vakwerk en monteren we die onderdelen die nodig zijn voor meer stabiliteit, meer rijplezier en meer comfort.

Campers tot 3500 kg

Lichte bedrijfswagens

Galvaniweg 21,
5482 TN Schijndel

Wij monteren vakkundig en snel

GS Autotaaltechniek beschikt over de specifieke technische kennis om het comfort en de veiligheid van campers en bedrijfwagens te verhogen. U kunt bij ons terecht voor alle soorten onderhoud, van bandeninspectie en rem- en koelvloeistofcontrole tot de complete vervanging van uw huidige veersysteem. Met name dat laatste aspect bepaalt voor het overgrote deel uw rijplezier.

Veersystemen

Wij zijn officieel dealer en installateur van VB-Airsuspension luchtvering- en hulpluchtvering-systemen. Voor optimaal rijcomfort, perfecte wegligging en verhoogde rijveiligheid.

Onderhoud & reparatie

Alle soorten onderhoud en reparaties van uw camper (tot 3500 kg) kunt u overlaten aan GS Autotaaltechniek, van bandeninspectie tot en met rem- en koelvloeistofcontrole.

APK-Keuringen

De jaarlijkse apk-keuring voor uw camper verzorgt GS Autotaaltechniek eveneens voor u. Bij ons voldoet de APK aan alle APK keuringseisen.

Trots op onze merken

GS Autotaaltechniek is het adres voor uw camper!

Verbeter uw rijbeleving & veiligheid!

Bel ons op dit nummer:

073 2009000