073-2009000

veringsystemen

Wij staan klaar met verbeteringen voor campers en kleine bedrijfswagens

Volledige Luchtvering

Volledige luchtvering is een automatische, regelbare oplossing voor een veerprobleem.

Hulpluchtvering

Luchtvering ondersteunt de bestaande vering van een camper of kleine bedrijfswagen

Schroefveren

Hulpvering zorgt er voor dat uw voertuig weer op de oorspronkelijke rijhoogte komt.

Wij verbeteren uw wegligging en veiligheid met professionele veringsets

Een goed veersysteem moet zowel veerkracht als demping bezitten, zodat u als chauffeur stabiliteit en comfort kunt ervaren. Hiervoor is elke camper of lichte bedrijfswagen uitgerust met vering (schroefvering, bladvering of torsievering) en schokdemers. De vering onder het voertuig zorgt ervoor dat niet iedere hobbel in het wegdek rechtstreeks op de inzittende en/of de lading wordt overgedragen.

Helaas zorgt de standaardvering van een camper of kleine bedrijfswagen in de meeste gevallen niet voor optimaal comfort. GS Autotaaltechniek biedt daarom een passende oplossing voor ieder (veer)probleem. Onze innovatieve luchtveersystemen en veeraanpassingen voor campers of lichte bedrijfswagens dragen bij aan een optimaal rijcomfort, verhoogde stabiliteit en meer veiligheid, zodat u zorgeloos en veilig op reis kunt en tevreden bent over uw camper of bedrijfswagen.

Om u een passende oplossing te kunnen bieden, is het van belang dat het (veer)probleem wordt vastgesteld, bij voorkeur doen we dit in onze werkplaats. Vervolgens kunnen wij u adviseren welk product de beste oplossing is voor uw (veer)probleem en vinden we samen de passende oplossing.

Soorten luchtveringen

De luchtveringen van uw camper of bedrijfswagens mogen dan onzichtbaar zijn verwerkt in het onderstel van uw wagen, de werking ervan is cruciaal voor optimaal rijplezier. GS Autotaaltechniek voorziet uw voertuig van luchtvering, volledige luchtvering, hulpluchtvering of special parts. Al naar gelang het comfort dat u wenst. Wij monteren luchtveringsystemen op vrijwel alle merken en typen campers en (lichte) bedrijfswagens. Neem een kijkje in ons assortiment:

Contact

073 200 9000

Galvaniweg 21
5482 TN Schijndel

E-mail
Info@gsautotaaltechniek.nl

Maandag t/m vrijdag: 
8.30 tot 12.00 uur
13.00 tot 17.00 uur

Zaterdag:
8.30 uur tot 12.00 uur

Neem gerust contact op: