073-2009000

Schroefveren

Deze vering ondersteunt de bestaande vering van uw camper of bedrijfsauto

Verbeterd rijgedrag door veeraanpassing

Rijdt u continu met een zware belading? Dan kunt u kiezen voor onze hulpveren en zwaarveren. Deze verzwaarde vering zorgt er veelal voor dat het voertuig weer op de oorspronkelijke rijhoogte komt. De veerweg neemt dus weer toe, waardoor de stabiliteit wordt verbeterd en in zekere mate ook het comfort wordt verhoogd.

Hulp- en verzwaarveren zijn veersystemen die de bestaande vering ondersteunen of verzwaren om zo het veerprobleem op te lossen. De hulp- en verzwaarveren worden bij bestaande bladvering/schroefvering gemonteerd of vervangen de originele schroefvering. 

Een VB-CoilSpring is de juiste optie voor een voertuig dat altijd zwaarbeladen is en dat niet te maken heeft met wisselende belading. De versterking van de veerkracht is namelijk permanent en niet regelbaar.

Vervangveer

Zoals de naam al aangeeft, wordt de originele schroefveer bij het monteren van een vervangveer vervangen, namelijk door een verzwaarveer.

Schroefveer

De originele blad- of schroefveer blijft bij het monteren van een hulpveer behouden. De hulpveer wordt er namelijk bijgeplaatst. Door het plaatsen van deze hulpveer wordt de originele vering verzwaard.

Vervangveer

vooras

Vervangveer

achteras

Hulpveer

achteras

Wij monteren vakkundig en snel

GS Autotaaltechniek beschikt over de specifieke technische kennis om het comfort en de veiligheid van campers en bedrijfwagens te verhogen. U kunt bij ons terecht voor alle soorten onderhoud, van bandeninspectie en rem- en koelvloeistofcontrole tot de complete vervanging van uw huidige veersysteem. Met name dat laatste aspect bepaalt voor het overgrote deel uw rijplezier.

Veersystemen

Wij zijn officieel dealer en installateur van VB-Airsuspension luchtvering- en hulpluchtvering-systemen. Voor optimaal rijcomfort, perfecte wegligging en verhoogde rijveiligheid.

Onderhoud & reparatie

Alle soorten onderhoud en reparaties van uw camper (tot 3500 kg) kunt u overlaten aan GS Autotaaltechniek, van bandeninspectie tot en met rem- en koelvloeistofcontrole.

APK-Keuringen

De jaarlijkse apk-keuring voor uw camper verzorgt GS Autotaaltechniek eveneens voor u. Bij ons voldoet de APK aan alle APK keuringseisen.

Wanneer was uw laatste veringinspectie?

Veel campers zijn te zwaar voor hun onderstel. Een veringinspectie is dan ook geen overbodige luxe. Laat uw camper eens door ons controleren. U bent van harte welkom in onze werkplaats!

Contact

073 200 9000

Galvaniweg 21
5482 TN Schijndel

E-mail
Info@gsautotaaltechniek.nl

Maandag t/m vrijdag: 
8.30 tot 12.00 uur
13.00 tot 17.00 uur

Zaterdag:
8.30 uur tot 12.00 uur

Neem gerust contact op: