073-2009000

Service & onderhoud

Wij gaan altijd voor de beste service en onderhoud van uw camper!

Gas- en vochtmeting

Gas- en vochtmeting bij campers is van vitaal belang. Het monitoren van gassen, zoals koolmonoxide, zorgt voor veiligheid, terwijl het meten van vochtigheid de leefbaarheid in de camper verbetert. Dit garandeert een aangename en veilige reiservaring.

Onderhoud & reparatie

Alle soorten onderhoud en reparaties van uw camper (tot 3500 kg) kunt u overlaten aan GS Autotaaltechniek, van bandeninspectie tot en met rem- en koelvloeistofcontrole.

Weging Campers

Het wegen van campers is van cruciaal belang voor de veiligheid op de weg. Overbelading kan leiden tot verminderde remprestaties en stabiliteit, wat gevaarlijke situaties kan veroorzaken. 

APK-Keuringen

De jaarlijkse apk-keuring voor uw camper verzorgt GS Autotaaltechniek eveneens voor u. Bij ons voldoet de APK aan alle APK keuringseisen.

Moderne werkplaats

Uw camper of bedrijfswagen is bij GS Autotaaltechniek in goede handen. Niet alleen dankzij onze jarenlange expertise, maar ook door onze complete werkplaats. We beschikken over moderne faciliteiten en apparatuur om alle denkbare werkzaamheden uit te voeren in veringen, onderhoud en service.

Met zorg geïnspecteerd
Omdat we precies willen weten wat uw camper of bedrijfswagen nodig heeft, maken we steevast een proefrit. Daarna bekijken we op de weegbrug het onderstel om te bepalen welk type luchtvering nodig is of welke onderdelen onderhoud of reparatie nodig hebben. Na de diagnose is het de beurt aan ambachtelijk vakwerk en monteren we die onderdelen die nodig zijn voor meer stabiliteit, meer rijplezier en meer comfort.

Campers tot 3500 kg

Lichte bedrijfswagens

Galvaniweg 21,
5482 TN Schijndel

 Vakkundig en snel onderhoud

GS Autotaaltechniek is een bedrijf dat gespecialiseerd is in autotechniek en onderhoud.
Maar wist je dat ze ook diensten aanbieden voor het onderhoud van campers?

Het is belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren. Een goed onderhouden camper zorgt niet alleen voor veiligheid op de weg, maar verlengt ook de levensduur van het voertuig. Bij GS Autotaaltechniek weten ze alles van het onderhoud van campers. Of het nu gaat om het vervangen van banden, het uitvoeren van een APK-keuring of het nakijken van de motor, ze hebben de kennis en expertise in huis om het werk snel en efficiënt uit te voeren.

Daarnaast biedt GS Autotaaltechniek ook specifieke diensten aan voor campers, zoals het onderhoud van airco- en verwarmingssystemen, het repareren van lekkages en het controleren van de gasinstallatie. Zo kun je met een gerust hart op reis gaan, wetende dat je camper in topconditie verkeert.

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het onderhoud van jouw camper, dan is GS Autotaaltechniek uw adres!

Veersystemen

Wij zijn officieel dealer en installateur van VB-Airsuspension luchtvering- en hulpluchtvering-systemen. Voor optimaal rijcomfort, perfecte wegligging en verhoogde rijveiligheid.

Onderhoud & reparatie

Alle soorten onderhoud en reparaties van uw camper (tot 3500 kg) kunt u overlaten aan GS Autotaaltechniek, van bandeninspectie tot en met rem- en koelvloeistofcontrole.

APK-Keuringen

De jaarlijkse apk-keuring voor uw camper verzorgt GS Autotaaltechniek eveneens voor u. Bij ons voldoet de APK aan alle APK keuringseisen.

Trots op onze merken

GS Autotaaltechniek is het adres voor uw camper!

Verbeter uw rijbeleving & veiligheid!

Bel ons op dit nummer

073 2009000