073-2009000

Doe voordat je op reis gaat bij ons
nog een vakantiecheck!

GS autotaaltechniek camper onderhoud

Vakantiecheck

Bereid u voor op zorgeloze avonturen met onze grondige vakantiecheck voor uw camper. Voorkom onverwachte verrassingen onderweg en zorg ervoor dat uw camper in topconditie is voordat u op reis gaat. Onze ervaren technici staan klaar om uw voertuig te inspecteren en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt tijdens uw vakantie. Laat uw camper vandaag nog controleren en geniet met een gerust hart van uw reis.
 

Grondige Vakantiecheck

Tijdens onze vakantiecheck voeren onze ervaren technici een grondige inspectie uit, waarbij we elk aspect van uw camper zorgvuldig controleren. Dit omvat het controleren van de remmen om ervoor te zorgen dat ze optimaal functioneren, het controleren van de banden op slijtage en de juiste bandenspanning, het inspecteren van de verlichting en elektrische systemen, en het testen van de airconditioning om ervoor te zorgen dat u tijdens uw reizen altijd kunt genieten van een comfortabele temperatuur.

 

 

We missen niks

We controleren ook vloeistofniveaus, zoals olie en koelvloeistof, en voeren een algemene controle van de motor uit om ervoor te zorgen dat deze soepel draait. Kortom, onze vakantiecheck is bedoeld om elk aspect van uw camper te inspecteren en eventuele problemen op te sporen voordat ze zich tijdens uw vakantie kunnen voordoen.

 

GS autotaaltechniek camper onderhoud

GS Autotaaltechniek is het adres voor uw camper!

Verbeter uw rijbeleving & veiligheid!

Bel ons op dit nummer

073 2009000