073-2009000

bedankt!

We zijn druk aan het werk en nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Met jarenlange sleutelervaring als eerste monteur bij Garagebedrijf Oerlemans was het moment daar om mijn passie te volgen. Campers zijn een bijzonder type voertuig en vragen om veel aandacht voor het onderstel. Voor mij elke dag een uitdaging waar ik naar uitkijk. GS Autotaaltechniek beschikt over de specifieke kennis (van campers en lichte bedrijfswagens) van de techniek die het comfort en de veiligheid verhogen. U kunt bij ons terecht voor alle soorten onderhoud en reparaties, van bandeninspectie en rem- en koelvloeistofcontrole tot de complete vervanging van uw huidige veersysteem. Met name dat laatste aspect bepaalt voor het overgrote deel uw rijplezier. 

U bent met uw camper of lichte bedrijfswagen van harte welkom in onze werkplaats voor een kennismaking en vrijblijvend advies.

 

Geery van der Steen

Eigenaar GS Autotaaltechniek

Tevreden klanten

Zeer kundig specialist in het plaatsen van EP hydroliek steunpoten en VB Air suspension luchtvering onder autos en campers. Staat open voor klant mening en ideeen. Wij hebben in 2016 onze camper hier voorzien van luchtvering en nog steeds zeer tevreden.

Rick en Gerliza Ruttentuttels

GS Autotaaltechniek werkt samen met

GS Autotaaltechniek is het adres voor uw camper!

Verbeter uw rijbeleving & veiligheid!

Bel ons op dit nummer:

073 2009000